Industriële look met scheidingswand van aluminium kozijnen en deuren

Scheidingswand als blikvanger in uw woning

Heeft u plannen om uw interieur eens lekker op te frissen en aan te passen aan de moderne tijd? Wat dacht er dan van om een fraaie industriële ‘look’ scheidingswand in uw woonkamer aan te brengen? Vrees niet; dat hoeft niet met staal, maar dat kan tegenwoordig met lichtgewicht aluminium. U leest er hier meer over.

Aluminium: net zo’n strakke uitstraling als staal

Het strakke framewerk van aluminium deuren en kozijnen geeft dezelfde moderne en strakke uitstraling in uw woonkamer als robuuste stalen kozijn en deuren. Een industriële ‘look’ aluminium tussenwand is de perfecte oplossing voor het aanbrengen van een afscheiding tussen uw woonkamer en keuken of hal of als glazen kantoorwand. En door het gebruik van glas behoudt u alle lichtinval en blijven alle ruimtes goed zichtbaar. Een aluminium tussenwand is een echte eyecatcher in uw woning!!

Aluminium tussenwand

Een tussenwand of scheidingswand met glas brengt direct meer licht in uw interieur, waardoor een vertrek groter aanvoelt. Wilt u eenvoudig een logische ruimtelijke scheiding creëren in een vertrek, dan is dit makkelijk te realiseren met een industriële tussenwand.

Tussenwand met aluminium draaideuren

Een draaideur in uw tussenwand is een deur die perfect aansluit op de rest van de kamer. De draaideur is een bekend deurmodel dat u vrijwel overal kunt toepassen. Het strakke en industriële ontwerp van de aluminium draaideur maakt hem tot een echte eyecatcher in uw interieur. De bijpassende aluminium tussenwand trekt de strakke stijl door en zorgt voor een samenhangend geheel. Extra glazen panelen aan de bovenzijde of aan weerszijden van de deur zorgen voor een maximale lichtinval in de ruimte.

Tussenwand met aluminium schuifdeuren

Met een tussenwand met daarin aluminium schuifdeuren bespaart u ruimte op een stijlvolle manier. Deel uw kamer efficiënt en ruimtelijk in zonder dat u rekening hoeft te houden met openslaande deuren. Het industriële ontwerp van de aluminium deur in combinatie met het bijpassende, opvallende schuifsysteem garandeert ook een blikvanger in uw interieur.

Vond u dit artikel over interieur interessant? Kijk dan ook eens naar onze blog over het installeren van een dimmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *