Ongediertebestrijder Harderwijk

Zo zorgt u dat muizen niet binnen kunnen komen!

Kieren dichten om muizen tegen te houden

Muizen in huis, we moeten er niet aan denken. Als de knaagdieren eenmaal binnen zijn, vormen ze een heuse plaag en een bedreiging voor de gezondheid. Het is daarom beter om te voorkomen dat de dieren naar binnen kunnen. Voorkom muizen in uw huis door gaten en kieren te dichten. Zo kunnen ze niet binnenkomen. In dit blog leggen we uit hoe u dat aan moet pakken.

Wat heeft u nodig?

Muizen hebben scherpe tanden waarmee ze zich een weg door verschillende materialen knagen. U kunt dan ook niet zomaar iets gebruiken om een gat mee dicht te stoppen. Gebruik daarom rvs staalwol en kit om kieren en gaten te dichten. U kunt ook gaas gebruiken, maar let er dan op dat de gaten in het gaas niet groter zijn dan 5 millimeter.

Wat moet u doen?

Wij leggen u stap voor stap uit hoe u gaten kunt dichten om te voorkomen dat muizen of andere knaagdieren uw huis binnendringen.

  • Controleer het huis op gaten en spleten. Alle gaten groter dan 5 millimeter vormen een makkelijke toegangsweg voor een muis. U kunt ook kleinere kieren afdichten, voor het geval het gat ooit groter wordt.
  • Vul het gat op met staalwol
  • Sluit de kieren daarna af met kit

Vraag een ongediertebestrijder om hulp

Heeft u op dit moment al last van muizen of andere knaagdieren? Schakel dan de hulp in van Van Deuveren Ongediertebestrijding regio Harderwijk. Als de muizen eenmaal binnen zijn, kunnen ze zich overal verstoppen. Dan is alleen het dichten van de gaten vaak niet voldoende. Een ongediertebestrijder kan u helpen om de muizen te verjagen. Hierna is het alsnog verstandig om ze ook in de toekomst de toegang te ontzeggen en alle kieren dicht te maken.

Heeft dit artikel u geholpen? Laat het dan weten via ons contactformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *