Loods op maat

Prefab loods op maat

Als u thuis of in uw bedrijf een tekort aan ruimte heeft, dan kunt u daar wat aan doen door een schuur te bouwen of laten bouwen. Wilt u het wat groter aanpakken door te kiezen voor een heuse loods om uw spullen te kunnen opruimen of opslaan? Dan kunt u een loods laten bouwen. Te kostbaar? Nee hoor, u kunt ook eenvoudig een prefab loods kopen die u zelf in elkaar kunt zetten. U leest er hieronder meer over.

Loods bouwen

Als u een loods wil bouwen, kan dat een kostbaar verhaal worden. Daarnaast kan een loods bouwen ook zeer tijdrovend zijn. U heeft die tijd waarschijnlijk niet. Want op het moment dat u zeker weet dat u een loods nodig heeft, is de nood waarschijnlijk al erg hoog. Dan is maanden wachten op een loods al zeer lang.

Prefab loods bouwen

De oplossing is om een prefab loods te bouwen. En dat is eigenlijk kinderlijk eenvoudig. Hoe werkt dat precies? De prefab loods bestelt u op maat op basis van de afmetingen die u zelf doorgeeft. Na uw bestelling, krijgt u de loods prefab geleverd. Dat houdt in dat u een loods bouwpakket ontvangt. Zo’n loods is zo ontwikkeld, geproduceerd en geprefabriceerd, dat u op de bouwplaats alle elementen van de loods in ontvangst neemt. Alle elementen zijn afzonderlijk genummerd. Met de bijgeleverde uitgebreide montagehandleiding in de hand, kunt u de loods (redelijk) eenvoudig zelf in elkaar zetten. U kunt die montage overigen ook uitbesteden als blijkt dat u twee linkerhanden heeft. Desondanks is op deze manier een eigen loods bouwen een prima oplossing, toch?

Voordelen van een prefab loods op maat

Als u een prefab loods op maat bestelt, kunt u zelf bepalen hoe de indeling wordt en voor welke materialen en elementen u kiest. Hieronder de voordelen van een prefab loods op maat:

  • Licht in gewicht
  • Op maat geproduceerd
  • Snelle levering
  • Leverbaar in verschillende soorten dakbeplating
  • Leverbaar in verschillende soorten wandbeplating
  • Leverbaar in verschillende isolatiediktes
  • Keuze in deuren en ramen
  • Keuze uit meerdere kleuren met de beste coating
  • Eenvoudig zelf monteren met uitgebreide montagehandleiding
  • Montage uitbesteden mogelijk

Ook kiezen voor prefab loods op maat?

Is een prefab loods op maat ook iets voor u? Ga dan op zoek naar een leverancier bij u in de nabijheid. Wilt u in het algemeen meer informatie over een loods bouwen? Dan kun u ook contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *