Dit is wat de blokhutsauna zo bijzonder maakt!

Kom tot rust in je tuin

Ben jij op zoek naar een manier om even helemaal tot rust te komen in je eigen tuin, omdat je dit jaar niet op vakantie kan? Wat is er leuker dan een sauna in je blokhut! In dit blog vertellen we alles over de voordelen van de blokhutsauna, en wat deze sauna nu eigenlijk zo bijzonder maakt.

Leuke bestemming voor je blokhut

Veel mensen plaatsen een blokhut in hun tuin voor de mooie, klassieke uitstraling. Het ziet er immers ontzettend gezellig uit. Maar dan staat er een blokhut in je tuin, wat moet je er dan mee? Je kunt hem natuurlijk als extra opbergruimte gebruiken, maar dat voelt wel een beetje zonde van het gebouwtje. Onze tip is om er een sauna in te laten plaatsen! Zo maak je van je eigen tuin een waar wellnesscenter waar je even helemaal tot rust kunt komen.

Voordelen van een sauna in je tuin

Wanneer je een sauna in je tuin hebt staan, zul je er ongetwijfeld veel meer gebruik van maken dan wanneer je er speciaal voor ergens anders naartoe moet. En dat heeft veel voordelen. Wij zetten een aantal voordelen van het regelmatig gebruik maken van een sauna op een rij:

  • Het verbetert de doorbloeding van je lichaam
  • Het helpt je lichaam met het uitscheiden van afvalstoffen
  • Verbetert je weerstand tegen temperatuurswisselingen
  • Je krijgt er een gezondere huid van
  • Het verlicht gewrichts- en spierpijn

Zelf bouwen of laten bouwen?

Wanneer je een sauna in je blokhut wil, heb je twee mogelijkheden: je kunt hem door een specialist laten installeren, of je kunt hem zelf bouwen. Wanneer je het aan een specialist overlaat, heb je het in een keer goed en hoef je er zelf ook eigenlijk niet naar om te kijken. Door een bouwpakket te bestellen en het zelf te doen bespaar je echter flink op de prijs. Maar je moet er wel een beetje handig voor zijn. Ongeacht of je het laat bouwen of een bouwpakket bestelt, wij raden je wel aan om er contact voor op te nemen met een specialist.

Waar je zo’n specialist vindt? Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je met het vinden van een expert bij jou in de buurt.