Verhelp met een tochtdeur de tochtproblemen in uw winkel!

Maak met een tochtdeur van uw winkel een windvrije oase!

Ervaart u in uw winkel hinder van tocht? Dan is dit een vervelende situatie. Ten eerste voor uw personeel en u, aangezien u vele uren per dag of per week doorbrengt in uw winkel. Ventilatieproblemen zijn dan niet alleen ongewenst, ze vergroten ook nog eens de kans om vaker verkouden en/of grieperig te geraken. Voor uw onderneming is het echter misschien nog wel erger als klanten uw winkel gaan mijden, omdat ze niet graag in een tochtige omgeving shoppen. Gelukkig hoeft u niet te denken dat tegen tochtproblemen niets te doen is. Sterker nog, op een relatief eenvoudige, snelle en gunstige manier kan een specialistisch bedrijf de wind zodanig manipuleren dat uw winkel weer een prettige windvrije omgeving wordt. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Zet het proces in gang met een inspectie

Oplossingen om tochtproblemen tegen te gaan zijn er in meerdere soorten. Zowel binnen als buiten een pand kunnen deze toegepast worden. In principe kan bij en rondom iedere entree tochtoverlast tegengegaan worden. Bij uw winkel kan dat dus hoogstwaarschijnlijk ook. Mocht u zo’n proces in gang zetten, zorg er dan voor dat uw tochtspecialist eerst een grondige inspectie verricht van uw pand en de directe omgeving. Heeft deze specialist de beschikking over bijvoorbeeld computersimulaties, windtunnels en/of windmanipulatoren? Heel goed, want hoe meer analyses er vooraf worden gemaakt, hoe groter de kans is dat de uiteindelijk aangebrachte tochtdeur doet waarvoor deze geplaatst wordt: het verhelpen van tocht in uw winkel.

Vele varianten binnen tochtdeuren

Welk soort tochtdeur precies geschikt zou zijn voor uw winkel is op voorhand lastig te zeggen. Dit is afhankelijk van vele factoren. Mogelijke varianten zijn nochtans windschermen, gevellamellen en tochtkasten. Al velen gingen u voor, waaronder ziekenhuizen, winkelcentra, parkeergarages, scholen en andere openbare gebouwen. Logisch, want het plaatsen van een tochtdeur is een overzichtelijk proces dat tegen gunstige voorwaarden bewerkstelligd wordt.

Laat uw tochtdeur bedrukken!

Met het plaatsen van een tochtdeur in of bij uw winkel heeft u het hoofddoel natuurlijk al bereikt: het verhelpen van tocht in uw winkel. Maar wist u dat de meeste soorten tochtdeuren ook geschikt zijn voor reclamedoeleinden? Vele bedrijven en winkels kiezen er dan ook voor om hun tochtdeuren te bedrukken. Dit is een uiterst toegankelijke manier om uw bedrijf extra naamsbekendheid te geven of eventueel – afhankelijk van de situatie – passanten de weg te wijzen naar de ingang van uw winkel. Mocht u een specialist in tochtdeuren inschakelen, dan is het zeker de moeite waard deze mogelijkheid te onderzoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *