Organiseer gereedschap met een werkplaatsmodule!

Eindelijk een nette werkplaats

Droomt u altijd al van een opgeruimde schuur waarin u uw gereedschap wel makkelijk kunt vinden? Of zoekt u voor uw bedrijf een goede manier om gereedschap georganiseerd te houden? Zorg in uw werkplaats dan voor een werkplaatsmodule! CDIE vertelt u er alles over.

Vind uw spullen makkelijk terug!

U bent lekker aan het klussen, maar verdorie, waar zijn die schroefjes nou?! En waar had u die ene fijne hamer gelaten? Niks is vervelender dan het juiste gereedschap niet kunnen vinden. Zorg daarom voor een praktische, duidelijke indeling in uw schuur of werkplaats met een werkplaatsmodule! Met zo’n module bent u in 1 keer klaar, en de modules zijn er in allerlei soorten en maten. U heeft meteen een werkplek voor allerlei klussen en genoeg ruimte om alle gereedschappen of andere voorwerpen netjes op te bergen. Of het nou gaat om tuingereedschap, gereedschap voor uw auto, alles om te klussen, of alles voor in uw gespecialiseerde werkplaats, voor iedere soort is er een passende werkplaatsmodule te vinden.

Alles een eigen plek

Een werkplaatsmodule bevat alles wat u maar nodig heeft: in de laden kunt u kleine gereedschappen en materialen kwijt. Denk bijvoorbeeld aan schroeven, bitsets, of sleutels. Aan de gereedschapswanden kunt u het gereedschap kwijt dat u veel gebruikt. Zo kunt u er makkelijk bij. Kastjes bieden genoeg opbergruimte voor allerlei andere soorten gereedschap. Vind eindelijk een goede plek voor die boormachine, of zet al uw verf in een van de kastjes. Tijd om orde in de chaos te brengen dus! Kies voor een werkplaatsmodule en maak van uw schuur de werkplaats van uw dromen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *